F1 - BRÉKING: ELRABOLTÁK ECCLESTONE ANYÓSÁT BRAZÍLIÁBAN!

bernie_ecclestone_f1_grand_prix_hungary_practice_fgfbxtwbqvzl.jpg

36.5 millió dollár értékű váltságdíjat követelnek a Forma-1 Menedzsment elnökétől.

Először a brazil Veja magazin közölte a hírt, miszerint elrabolták a Forma-1 mindenható urának, Bernie Ecclestone-nak a 67 éves anyósát, Aparecida Schunck-ot - a bűncselekmény pénteken történt Interlagosban.

A jelentések szerint a váltságdíj 120 millió brazil reál, amely nagyjából 36.5 millió amerikai dollárnak felel meg - ez pedig minden idők legmagasabb követelt váltságdíjának számít Brazíliában.

Azóta a szintén brazil Rede Globo lap is megerősítette az emberrablást, sőt, a nemzetközi sajtóban futótűzként terjedt el a drámai hír.

Schunck Ecclestone harmadik feleségének, Fabiana Fiosi-nak az édesanyja. A FOM-elnök a 2009-es Brazil Nagydíj alkalmával ismerte meg Fabiana Fiosi-t, akivel végül 2012-ben kötött házasságot.

Ecclestone nem most először kerül ilyen helyzetbe, ugyanis 2012-ben megfenyegették lánya, Tamara elrablásával - ezt a 85 éves brit üzletember körülbelül 262.500 dollár értékű váltságdíj kifizetésével tudta volna megakadályozni. Végül a rendőrség 5 éves börtönbüntetést rótt ki a fenyegetés elkövetőjére, Martin Peckham-re.

Ez az úgy pedig amiatt érdekes, mert 10 nap múlva Rio de Janeiróban kezdetét veszik a 31. nyári olimpiai játékok.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr408915046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2016.07.26. 12:10:00

ki fizetne azért milliókat, hogy visszakapja az anyósát? - hülye emberrablók ezek!

vasgyuszi 2016.07.26. 12:13:56

LOL, egy büdös buznyákot sem fognak érte kapni :)))
Ha legalább a lányát vitték volna el, de így...

FF 2016.07.26. 12:19:23

Én fizetnék, hogy megtartsák.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása