MOTOGP - BRADL ÉV VÉGÉN TÁVOZHAT

stefan_bradl_motogp_netherlands_qualifying_k02oip93aq1l.jpg

Úgy néz ki, Stefan Bradl öt szezon után elhagyhatja a MotoGP-t - a legfrissebb hírek szerint a Superbike Világbajnokságban folytathatja a pályafutását.

Mint ismeretes, Stefan Bradl még a tavalyi év felénél csatlakozott az Aprilia csapatához, ám miután az olaszok már bejelentették, hogy jövőre a Sam Lowes - Aleix Espargaro párossal fognak részt venni a gyorsaságimotoros-világbajnokságon, így a német versenyzőnek új állás után kellett néznie.

Bradl az Avintia Ducati-nál próbálkozott versenyzői üléshez jutni, azonban a tárgyalások során nem járt sikerrel, így nagyon is úgy néz ki, hogy 2011 Moto2-bajnoka öt szezont követően elhagyja a MotoGP-t. A szóban forgó csapat felállását 2017-ben minden bizonnyal Hector Barbera és Loriz Baz fogják alkotni.

A hírek szerint a Honda Superbike-csapatához csatlakozhat majd jövőre a korábbi években szintén a MotoGP mezőnyét erősítő Nicky Hayden oldalán, amely azt jelentené, hogy Michael van der Mark két szezon után távozna a japánoktól, és a Ducatihoz igazolhat át, Davide Giugliano helyére.

Így a Motorsport.com információi szerint már csak az Aspar jövő évi felállása az, ami teljesen kérdéses. A világhírű portál szerint így fog kinézni a jövő évi rajtrács:

motogp_2017.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr328906314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása