F1 - VETTEL 2018-BAN AKÁR A MERCEDESNÉL IS KIKÖTHET, VÉLI HORNER

cn43y8jxyaqn7gk.jpg

Sebastian Vettel korábbi főnöke, Christian Horner úgy gondolja, hogy a német már korántsem olyannyira boldog a Ferrarinál, így az sem elképzelhetetlen, hogy 2018-ban már hazai színekben indul, a Mercedesnél.

A négyszeres világbajnok 2014 végén hagyta el a Red Bull csapatát, melynél nem kevesebb, mint 4 világbajnoki címre tett szert, s távozott példaképének, Michael Schumachernek korábbi csapatához, a Ferrarihoz. A tavalyi év még relatíve jól sikerült Vettel számára, a német erőből tudott győzni Malajziában, Magyarországon és Szingapúrban, azonban az idei év eléggé pechesen alakult eddig a számára - 10 futamból csak öt alkalommal állhatott fel a dobogó bármelyik fokára, és az előzetes várakozásoknak ellentmondva a Ferrarinak tulajdonképpen nem sok köze van a Mercedeshez és a győzelemért vívott harchoz, viszont úgy tűnik, hogy a Red Bull kezd felülkerekedni az olaszokon. Vettel pedig a sok műszaki hiba, a taktikai blamák és a balesetek után csak az ötödik helyen áll jelen pillanatban a pontversenyben.

Sebastian Vettel korábbi főnöke, a Red Bull csapatfőnökeként tevékenykedő Christian Horner a Sky Sports F1-nek adott interjújában elárulta, hogy Vettel ránézésre már nem olyan boldog új csapatánál, ugyanis az a személyes tapasztalata a négyszeres világbajnokkal, hogy akkor igazán boldog, ha folyamatosan a legjobb helyekért küzdhet. Hornert szerint ez hiányozhat Vettel számára, ráadásképpen a Sergio Marchionne által jelentett nyomás sem lehet túlságosan pozitív befolyással a német teljesítményére. Így a 42 éves brit azt gondolja, hogy nem elképzelhetetlen az, hogy 2017 végén Vettel távozik Maranellóból és a Mercedeshez igazol. 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr728905812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása