INDYCAR - FRIJNS SZEMEZ A TENGERENTÚLI SZÉRIÁVAL

13438896_1088600174563652_3897999927214531905_n.jpg

A korábbi Forma-1-es tesztpilóta, Robin Frijns pár éven belül akár még az IndyCar-ban is kiköthet. A holland holnap fogja teljesíteni az első tesztjét egy IndyCar-autó volánja mögött.

A holland Robin Frijns korábban a Sauber és a Caterham névre hallgató Forma-1-es istállóknak volt a tesztpilótája, azonban ennél feljebb nem tudott kapaszkodni a száguldó cirkusz ranglétráján. Jelenleg az Andretti Formula E-csapatának a versenyzője, ősszel már a második szezonját fogja megkezdeni az amerikai csapat színeiben, melynek révén holnap Mid-Ohióban még egy IndyCar-gépet is kipróbálhat.

"Ha minden jól megy, pár éven belül talán én is ott lehetek a mezőnyben az IndyCar-ban, amely Amerika Forma-1-ének számít. Szóval ez a legmagasabb általad elérhető szint, ez pedig egy jó dolog.

Ha lenne lehetőségem arra, hogy részt vegyek egy teljes IndyCar-szezonban, élnék vele." 

Annak ellenére, hogy már várja a holnapi tesztet, Frijns elismeri, hogy már régen ült nagy teljesítményű együléses versenyzés világában, továbbá tudja, hogy az is kihívást fog jelenteni számára, hogy a pálya is ismeretlen:

"Új az autó, új a pálya. Egy csomó dolgot kell még megtanulnom és megszoknom. Már egy jó ideje, hogy utoljára nagy leszorítóerejű és teljesítményű autót vezethettem. Az utolsó alkalomhoz egészen a Forma-1-es napjaimig kell visszamennem az időben.

Számos újdonság van, amihez nem vagyok hozzászokva. Remélhetőleg jó sok mindent megtudok a dolgokról, mielőtt autóba pattannék. Természetesen versenyképes szeretnék lenni, csak úgy elég nehéz, ha mindennek az elsajátítására egy nap áll a rendelkezésedre."

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr388903578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása