F1 - ALONSO: A BAJNOKI CÍM A CÉL 2017-BEN

Fernando Alonso továbbra is töretlenül hisz abban, hogy a McLaren-Honda a következő évben harcolhat a bajnoki címért, még úgyis, hogy partnerségük megújítása óta az ötödik helynél nem értek célba előkelőbb helyen egy futam leintésekor.

A spanyol versenyző mindig is hitt benne, hogy kis idővel a McLaren-Honda visszakerülhet az élre, viszont arra ő sem számíthatott, hogy a két fél kapcsolata ilyen nehézkesen indul be. A tavalyi évet nem kell senkinek sem bemutatni, hiszen a McLaren két világbajnok versenyzője gyakrabban volt a pálya szélén, mint versenyben.

Idén a helyzet kicsit másként alakul, hiszen a csapat többször harcol pontszerző helyekért, és az időmérő edzéseken is egyre gyakrabban kerülnek be a legjobb 10 közé.

Noha az ötödik helynél előrébb még nem végeztek, amióta ismét a Honda a csapat motorszállítója, Alonso hisz benne, hogy a győzelem már nincs messze és 2017-ben a világbajnoki címért fognak harcolni.

"A következő évben már a bajnoki címért akarunk harcolni. Talán furán hangzik ez, tekintve, hogyan állunk most, de mindenképpen ez a cél."

A McLarennél idén elindult valami. Szemmel látható a fejlődést, amit tavaly óta megtettek, viszont, az idei első futamtól mostanáig is rengeteget fejlődtek. Talán nem fognak idén sem dobogón végezni, viszont ők voltak a Red Bull mellett, akik nagyon erősen kampányoltak az új szabályok mellett, ráadásul a Honda teljesen új erőforrással fog neki vágni 2017-nek.

Kíváncsian várhatjuk, mi lesz a McLaren sorsa, hiszen utoljára 2012-ben, Brazíliában nyertek futamot Jenson Button révén. Szükség lenne rájuk az élmezőnyben.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr998903396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása