WTCC - MONTEIRO FORMULA E-AUTÓT TESZTELT

13438784_1321374137891991_8211259979775176946_n.jpg

A Honda WTCC-csapatának gyári pilótája, Tiago Monteiro a múlt héten Spanyolországban tesztelt egy Formula E-autót.

TouringCarTimes megtudta, hogy a múlt héten a Honda portugálja, Tiago Monteiro a spanyolországi Circuit de Calafat nevű pályán vezethette a Mahindra Racing Formula E-autóját, a Spark-Renault SRT01_E-t.

mon2-630x354.jpg

Ezen eseményből nem vonható le bárminemű következtetés, ugyanis a 39 éves egykori Forma-1-es pilóta számára az elsődleges a Hondával való WTCC-szereplése az idei és remélhetőleg a következő szezonban is.

Miután jövőre a Citroen gyári szinten már nem lesz jelen a mezőnyben, Monteiro léphetne elő az egyik bajnokaspiránssá, főleg úgy, hogy a Túraautó Bajnokság elmúlt két és fél szezonját uraló José Maria Lopez pedig a Formula E-ben fog versenyezni már októbertől kezdve, a DS Virgin Racing színeiben.

Monteiro sorsa elsősorban a Hondán múlik, hogy mikor erősítik meg azt, hogy folytatni szeretnék részvételüket a WTCC-ben. A japán márka döntése várhatóan 2 hónapon belül lesz publikus.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr438901248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása