F1 - TISZTÁZTÁK MAGNUSSEN ÉS KVYAT ÜGYÉT IS A VERSENYBÍRÁK

kevin_magnussen_f1_grand_prix_great_britain_jpzwd4e6o7dl.jpg

Tegnap a Nemzetközi Automobil Szövetség nemcsak Nico Rosberget vizsgálta az időmérő edzést követően, hanem Magnussent is, Daniil Kvyat feltartásának a gyanújával. Így döntött a versenyigazgatóság az ügyben!

A tegnapi időmérő folyamán, a Q2 végén a Toro Rosso orosz pilótája, Daniil Kvyat akadt ki a Renault versenyzőjére, Kevin Magnussenre, miszerint a dán feltartotta őt a gyors körén. Az FIA vizsgálatot indított az incidensbe, végül a negyedik versenybíró, Nigel Mansell közölte a hírt, miszerint tisztázták az ügyet.

Az FIA az esetben vétlennek találta Magnussent, mivel a dán is gyors körön volt, a Stowe-kanyar mind a két pilóta versenytempóban kezdte meg, aztán Magnussen a rossz tapadás miatt tempót veszített, ezért lassult le. Így Magnussen megtarthatja a 16. rajtpozícióját a rajtrácson - a dán Kvyat mellől fog rajtolni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr408877746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása