F1 - HARYANTO BEFEJEZHETI DEBÜTÁLÓ SZEZONJÁT

rio_haryanto_f1_grand_prix_great_britain_practice_xerupywmm9bl.jpg

Sokáig nem volt biztos az, hogy a Forma-1 első indonéz pilótája be tudja fejezni a 2016-os szezont, ma azonban Haryanto elárulta, biztosan teljesíteni tudja első évét a királykategóriában.

Rio Haryanto, a tavalyi háromszoros GP2-es futamgyőztes a Manornál kapta meg élete nagy lehetőségét, azaz a Forma-1-es debütálást a 2016-os szezon elején. Akkor azonban még arról szóltak a hírek, az indonéz támogatók nem feltétlenül tudják fedezni a teljes évet számára, így Haryanto még SMS-en keresztül is anyagi támogatást kért a szurkolóktól, hogy ne csak a szezon felét tudja teljesíteni. Az Indonéziában óriási hősnek számító versenyző úgy tűnik, meg is kapta a várt támogatást, ugyanis ma ő maga jelentette be, hogy biztosak a támogatásai az idei esztendőre. 

"A menedzsmentem elmondta nekem, hogy képes leszek teljesíteni a szezont. Most nyilván boldog vagyok, de továbbra is a munkámra kell koncentrálnom. Végig erre koncentráltam eddig is, ezért nem is tudtak megzavarni a különböző, pályán kívüli problémák" - nyilatkozta Haryanto a GPUpdate.net-nek.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr118875824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása