MOTOGP - A PRAMAC MEGERŐSÍTETTE 2017-ES FELÁLLÁSÁT

danilo_petrucci_motogp_italy_qualifying_qrmjvwceq7zl.jpg

A Pramac Ducati csapatfőnöke, Francesco Guidotti elárulta, hogy a 2017-es szezonra sem változtatnak a pilótafelálláson, valamint elhintette, hogy 2018-tól egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Ducati helyett Suzukival menjenek.

A Pramac Racing csapata már a 2016-os szezonban is a Danilo Petrucci - Scott Redding párossal van ott a gyorsaságimotoros-világbajnokság rajtrácson és a mai nap folyamán bejelentették azt is, hogy ezen a 2017-es szezonban sem változtatnak.

Azt azonban, hogy milyen típusú Ducati-motorral fognak versenyezni a következő szezonban, még ők sem tudják.

Annyi biztos, hogy az olasz csapat 2018 előtt kész megragadni a lehetőséget és megnézni az esetleges opciókat, így egyáltalán nem elképzelhetetlen az, hogy a 2018-as idényt már a Suzuki támogatásával kezdik meg.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr698870994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása