F1 - NIKITA MAZEPIN LEHETŐSÉGET KAP A FORCE INDIÁTÓL

nikita_mazepin_force_india_test.jpg

A 17 éves orosz versenyző Vijay Mallya csapatának köszönhetően életében először próbálhat majd ki egy F1-es gépet a Brit nagydíj utáni kétnapos teszten.

Mazepin jelenleg az Európai Forma-3-as bajnokságban vitézkedik, de még a szezon elején fejlesztőpilótai szerződést kötött az indiai alakulattal. Ennek köszönhetően már több ellátogatott idei nagydíjakra a csapattal, emellett pedig szimulátorukat is kipróbálhatta. A kétnapos silverstone-i teszten jön a következő lépcsőfok, amikor már a valódi Forma-1-es autójukba is beülhet. A Jolly Joker ráadásul az, hogy mindkét nap ő vezetheti majd a VJM09-et.

Mazepin hatalmas lehetőségként tekint az alkalomra, és a Motorsport.com-nak adott interjújában kiemelte, mindig emlékezni fog majd arra a pillanatra, amikor először kihajt a garázsból egy F1-es autóval. Az orosz versenyző azt is elmondta, úgy érzi, készen áll a kihívásra.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr838868626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása