F1 - A FERRARI ISMÉT FELHASZNÁLT EGY ZSETONT

Az FIA megerősítette, hogy a Ferrari ismét felhasznált egy, az erőforrás fejlesztésére szolgáló zsetont az Osztrák Nagydíjat megelőzően.

Az olasz istálló elképesztő erőket mozgat meg, hogy végre megtegyék a végső lépést, amivel kihívás elé állíthatják a Mercedes 2014 óta domináló csapatát. A csapat ennek érdekében folyamatosan fejleszti az autót és a motort is.

Az FIA most megerősítette, hogy a Ferrari ismét elhasznált egyet, a megmaradó zsetonok közül.

A csapat az MGU-K-t fejlesztette kicsit, ezzel reményeik szerint fejlődik majd az energia visszanyerés is, ami aranyat érhet a Red Bull Ringen.

Ezen kívül a csapat hivatalos üzemanyag szállítója, a Shell is előrukkolt néhány újítással, így további lóerőkre számíthatunk a Forma-1 legsikeresebb csapatától.

Ezzel a lépéssel a Ferrari egyébként a gyártók közül a legtöbb fejlesztési zsetont használta el, ez azt jelenti, hogy már csak hármat tudnak felhasználni a szezon végéig.

A Renault használta fel a legkevesebbet. A francia gyártó még 21 zsetonból gazdálkodhat, és ha minden igaz, akkor a következő nagyobb ugrást jelentő fejlesztés a Japán Nagydíj környékén kerülhet be a Reanult, illetve a Red Bull autóiba.

Felhasználható zsetonok gyártónként:

  • Ferrari – 3
  • Honda – 12
  • Mercedes – 11
  • Renault - 21

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr878858498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása