F1 - MONZA REMÉLI, HOGY SZEPTEMBERBEN ALÁÍRHATJÁK AZ ÚJ SZERZŐDÉST

Monza reméli, hogy végre befejezhetik a hosszú ideje elhúzódó tárgyalásokat és végre aláírhatják szeptemberben az új szerződést.

Már hosszú hónapok óta folynak a tárgyalások azzal kapcsolatban, hogy Monza a versenynaptár része maradjon 2017-től. Egy ideig reménytelennek tűnt a helyzet, viszont az utóbbi időkben pozitív hírek láttak napvilágot, szerződés azonban továbbra sincsen.

"Egészen közel állunk ahhoz, hogy megállapodás szülessen az Olasz Nagydíjjal kapcsolatban." – mondta az olasz autóklub vezetője, Angelo Sticchi Damiani.

Habár Imola neve is felmerült, hogy át is vehetné az Olasz Nagydíj rendezését, de az olasz autóklub és törvények azonban Monzához ragaszkodnak.

Az üzlet időszerű lenne, hiszen Bernie Ecclestone figyelmeztetett Bakuban, hogy ha az üzlet nem történik meg szeptemberben, akkor könnyen előfordulhat, hogy Olaszországban nem rendeznek futamot 2017-ben.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr438852136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása