F1 - CELIS JR. ISMÉT AUTÓBA ÜLHET, EZÚTTAL AUSZTRIÁBAN

A Force India csapat fejlesztő pilótája, Alfonso Celis Jr. ismét autóba ülhet, ezúttal az Osztrák Nagydíj első szabadedzésén vehet részt a VJM09-es kódjelű autó volánja mögött.

A fiatal mexikói versenyző idén már tesztelhetett négy napot Barcelonában, sőt, két szabadedzésen is részt vehetett - Bahrainben Sergio Perez autóját vezethette, míg Szocsiban a tavalyi Le Mans-győztes Nico Hülkenberg volt kénytelen átadni autóját. Jelen pillanatban még nem tudni, hogy melyik versenyző autóját fogja vezetni.

Alfonso Celis Jr. jelenleg a kilencedik helyen áll a Formula V8 3.5-ös bajnokságban.

UPDATE (06.27., 12:45)A Force India a motorsport.com-nak ma reggel megerősítette, hogy Celis Jr. a spielbergi első edzésen Sergio Perez autóját fogja vezetni.

Lombárszki Csaba

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr28844356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása