WTCC - BRÉKING: NAGY DANI MOTORJA ELKÉSZÜLT ÉS MEGÉRKEZETT PORTUGÁLIÁBA!

img_3435.JPG

Nagyszerű hír csütörtök estére: végre valahára megkapta a Zengő Motorsport a Mugentől Nagy Dani motorját! A hétvégén bemutatkozhat a magyar ifjonc a WTCC-ben!

2016. június 23-án sor került arra, amire már nagyon régóta és nagyon lelkesen vártunk - ma este Vila Real-ban a Zengő Motorsport egy eléggé méretes csomagot kapott a Mugen UK cégtől, egészen pontosan a második Honda-motort, amely Nagy Dániel #99-es rajtszámú Honda Civic-jéhez tartozik.

Ezt a motort a tavalyi évben az a NIKA International bérelte, amely néhány futamon rajthoz állt Rickard Rydell-lel, valamint Nestor Girolamival. Azonban a svéd csapat WTCC-s projektje tavaly Vila Real után vakvágányra futott, olyan szinten, hogy azóta csak az ígéretek jöttek az istálló részéről, hogy majd ekkor meg akkor újra lesznek a pályán, de végül már nem álltak rajthoz abban az évben. A tél folyamán pedig Zengő Zoltán megvette a svédek Hondáját, ám miután a benne lévő motor hosszú hónapok óta nem látott szakembert, azt vissza kellett küldeni a Mugennek Angliába, amely a későn befutott megbízás miatt ilyen sokáig készítette fel az erőforrást, többek között az alkatrész beszállítók év közbeni leterheltségére hivatkozva.

Most a Zengő Motorsport szerelőbrigádja számára hosszas munkaórák következnek, a munkálatok sajnos a holnapi tesztre nem készülnek el, de a szombati szabadedzések alkalmával megvetheti a lábát a WTCC-ben a 18 éves magyar pilóta!

A Zengő Motorsport már ki is rakta a Facebook-oldalára a képet arról, ahogyan a rendkívül boldog Nagy Dani "pózol" az autójával, melybe szombatra már a képen szintén megtalálható motor is bekerül:

fullsizerender.jpg

Egyébként a motor megérkeztét a Zengő Motorsport élőben közvetítette Facebook-oldalán - az elkészült videókat az alábbi linkeken lehet megtekinteni: 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr708836062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása