F1 - 2016 EURÓPAI NAGYDÍJ: A RAJTRÁCS

l_58813b0306c40e03850d7b40ef19e988-4.jpg

Büntetések formálták át számottevően a bakui rajtrácsot - innen várja a startot a 22 autó!

A pole-ban idén harmadik alkalommal Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája, miután csapattársa, Lewis Hamilton egy csúnyát hibázott a Q3-ban az időmérőn és összetörte a W07-est, ennek következtében pedig csak a 10. pozícióból indulhat. A második és a harmadik helyről a 2014-es csapattársak, a red bullos Daniel Ricciardo és a ferraris Sebastian Vettel indulhattak, akik ezredre azonos időt futott a fináléban szombaton, igaz, az előkelő pozíciók megkaparintásához szükség volt arra, hogy 5 rajthelyes büntetéssel sújtsák a tegnap brillírozó Force India-pilótát, Sergio Perezt, ugyanis az FP3-on elszenvedett balesete után - eredetileg a második helyről rajtolhatott volna a mexikói, azonban így a 7. rajtkockából fog indulni.

Több büntetés is volt a mezőnyben - ugyebár Perez, de rajta kívül Sainz és Magnussen esetében is új váltóra volt szükség, így ők is megkapták a maguk 5 helyes rajtbüntetésért. Ezután a Renault a dán pilótáját ki is kérte a Parc Fermé alól, így Magnussen a bokszból várja a bakui verseny rajtját, melyre 15:00 után pár perccel fog sor kerülni. A futamról élő közvetítést fogunk biztosítani, szöveges formában.

Az 51 körös Európai Nagydíj rajtrácsa:

rajtracs.png

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr878822536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása