MOTOGP - 2016 VÉGÉN POL ESPARGARO ELHAGYJA A TECH3 YAMAHÁT

pol_espargaro_motogp_spain_free_practice_vfmsuk7d97yl.jpg

Csütörtök délelőtt, a Katalán Nagydíján helyszínén a Tech3 Yamaha bejelentette, hogy versenyzőjük, Pol Espargaro az év végén távozik a csapattól.

A spanyol Pol Espargaro 2013-as Moto2-es bajnoki címét követően, 2014-ben mutatkozott be a motoros királykategóriában. Első évében hatodik lett az összetettben, mindemellett pedig a legjobb újonc, valamint a legjobb szatellit versenyző. Tavaly sem ment rosszul, de az esetek többségében alulmaradt Bradley Smith-szel szemben. Az idei éve egészen jól indult, eddig mindegyik futamon pontszerző helyen tudott célba érni, de a dobogó még eléggé várat magára.

Jelenlegi csapattársáról, Smith-ről korábban már kiderült, hogy jövőre már a KTM színeiben fog indulni, s helyére a csapat már le is igazolta azt a Jonas Folgert, aki jelenleg a Moto2 mezőnyét erősíti.

Azonban tegnap délelőtt a Tech3 bejelentette, hogy év végén Espargaro is távozik a csapattól, tehát a vérfrissítés biztosnak tűnik, ugyanis a japánok egy másik fiatal tehetséget szeretnének Folger mellé. Espargaro pedig a hírek szerint szintén a KTM-hez távozhat.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr558775060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása