WEC - KOMOLY PILÓTAKERINGŐ AZ LMP2-BEN LE MANS ELŐTT

13174131_1117591291630657_4609751726528899178_n.jpg

Az LMP2-es kategóriában a G-Drive és a Manor pilótafelállása is módosult.

A nap első bejelentése a G-Drive részéről érkezett, miszerint Nathanael Berthon két futam után, a Le Mans-i 24 órás előtt majd' 3 héttel szakított csapatával. A francia távozásának oka nem ismert, s ezen bejelentés alkalmával még az is kérdéses volt, hogy ki lesz René Rast és Roman Rusinov csapattársa a franciaországi megmérettetésen.

Nem sokkal később ezen csapat megerősítette Berthon utódjának kilétét, aki nem más, mint Will Stevens, akit a G-Drive a Manortól kapott kölcsönbe erre az egy futamra. Le Mans után Stevens visszatér eredeti csapatához. Ekkor pedig joggal merülhetett fel azon kérdés, hogy akkor most ki lesz Matt Rao és Tor Graves társa.

Ezután pedig Stevens helyettesére is fény derült, aki végül Roberto Merhi lett. Ez úgy volt lehetséges, hogy a Manor a legendás egynapos futamra csak egy, mégpedig a 44-es rajtszámú autóval áll rajthoz. Le Mans után visszaáll a rend a Manor háza táján.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr568773746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása