F1 - A HEINEKEN LESZ A FORMA-1 ÚJ SZPONZORA?

canadian-grandprix_start_2008.jpg

Brit sajtóértesülések szerint a Forma-1 már nincs messze attól, hogy nyélbe üssön egy nagy értékű, szponzori üzletet. Ismert sörgyártó a láthatáron.

Az egyik leghitelesebb brit szaklap, az Autosport arról számolt be a szerdai nap folyamán, hogy az ismert holland sörgyártó, a Heineken nagyon közel van ahhoz, hogy aláírjon a Forma-1 Menedzsmenttel egy kontraktust, amely 5 évről és 150 millió dollárról szólna.

A sajtóértesülések azt rebesgetik, hogy Heineken név a Kanadai Nagydíjtól kezdve megjelenést kapna az aszfaltcsíkokon  elhelyezett reklámtáblákon, ahogyan van az a Rolex és a Pirelli esetében immár hosszú évek óta.

posterpic11373492052.jpeg

A sörgyártó ezt egy csapatta való megállapodással szeretné összevonni. Állítólag a hollandok már több csapatot felkerestek, ezt követően kielemzik a különféle adatok, hogy mely alakulattal járnának a legjobban, így könnyen elképzelhető, hogy a cég logója rövidesen egy topgárda autóin fog majd díszelegni.

A hírek szerint ennek a megállapodásnak nem csak a pályán, hanem azon kívül, a paddockban is nagy jelentősége lesz, éppen emiatt döntött úgy a Heineken, hogy belevág ebbe, de ez csak jót tesz a sportágnak.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr628712134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása