WTCC - THOMPSON MAROKKÓBAN IS VERSENYEZNI FOG

13010896_1363549120337657_104811163166241036_n_1.jpg

A Münnich Motorsport a soron következő marrakech-i futamon is lehetőséget ad James Thompsonnak.

A szlovák forduló után egy újabb hétvége következik, amikor az All-Inkl.com Münnich Motorsport csapattulajdonos-pilótája, René Münnich távol lesz a WTCC-től, ugyanis a Ralikrossz Világbajnokságban lesz jelenése ismét.

A helyettes személyében pedig megint James Thompsont köszönthetjük, aki igencsak közkedvelt, Magyarországon is. Dominik Greiner, a csapat menedzsere elárulta, hogy meg voltak elégedve a brit pilóta Slovakiaringen nyújtott teljesítményével, főleg annak tudatában, hogy azelőtt utoljára tavaly májusban versenyzett és a TC1-es Chevrolet is még új volt a számára.

Fotó: Horváth Tamás / SfPhoto

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr738669114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása