F1 - HIVATALOS: FERNANDO ALONSO RÉSZT VEHET A KÍNAI NAGYDÍJON!

cf_2t2oxeaahljt.jpg

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) megerősítette, hogy Alonso rajthoz állhat Kínában, miután az orvosok alkalmasnak véltek a spanyol a versenyzésre. Azonban van egy feltétel...

Tegnap Fernando Alonso több órán át várt arra, hogy meghozza döntését az FIA, mivel egy dokumentum hiányzott. Végül az első szabadedzésre megkapta az ideiglenes versenyengedélyt a spanyol pilóta, azonban ahhoz, hogy a hétvége hátralévő részében is indulhasson, még át kellett esnie egy orvosi vizsgálaton a pénteki első tréninget követően.

Alonso a McLarennel a 12. lett 11 kör megtételével az FP1-en, utána pedig ellátogatott az orvosi központba, ahonnan felfelé mutató hüvelykujjal, mosolyogva távozott.

Nem sokkal később az FIA megerősítette, hogy a kétszeres világbajnok részt vehet a sanghaji versenyen, melyet 2005-ben és 2013-ban meg is tudott nyerni a Renault, valamint a Ferrari színeiben. Azonban, ha furcsa tünetek jelentkeznek nála, vagy baleset éri, azon nyomban meg kell állítania a versenyautót és akkor újabb orvosi vizsgálatra kerül sor, ellenkező esetben pedig nem.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr728629508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása