F1 - LEWIS HAMILTON 5 RAJTHELYES BÜNTETÉST KAPOTT A KÍNAI NAGYDÍJRA!

ham03.jpg

Váltót kellett cserélni Lewis Hamilton Mercedesében, emiatt pedig a brit öthelyes rajtbüntetést kaphat a Kínai Nagydíjra, melynek a legjobb esetben is csak a 6. helyről vághat neki!

Csütörtök hajnalban erősítették meg hivatalosan, hogy a Mercedes AMG Petronas brit világbajnokát, Lewis Hamiltont 5 hellyel fogják hátrébb sorolni a rajtrácson, ugyanis W07-esében ki kellett cserélni a sebességváltót, mivel a csillagmárkás csapat tagjai a Bahreini Nagydíjat követően egy olyan sérülést fedeztek fel az alkatrészben, ami miatt jobb döntésnek bizonyult a cserét választani, mint kockáztatni. A csapat szóvivője szerint jó, hogy erre a cserére Kínában került sor, ugyanis a sanghaji pályán viszonylag könnyű előzni.

Mindenesetre Lewis Hamilton számára biztosítva van az izgalmas vasárnap, mivel a legjobb esetben is csak a 6. helyről várhatja a piros lámpák kialvását, és az első két futamra alapozva megeshet az, hogy a start utáni métereken a brit még ennél is hátrébb lesz, ugyanis a W07-es rajtjai még korántsem tökéletesek...

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr938604152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása