WTCC - SZLOVÁKIÁBAN VISSZATÉR JAMES THOMPSON!

action_thompson.jpg

Egy, az elmúlt egy évben sokak által hiányolt közönségkedvenc tér vissza a Túraautó Világbajnokság mezőnyébe a soron következő, slovakiaring-i fordulón.

Nagyszerű hírre ébredhettek a WTCC szurkolói, miszerint James Thompson visszatér a mezőnybe. Az angol nemzetiségű közönségkedvenc a Szlovák Nagydíjon tér vissza a Münnich Motorsport Chevrolet Cruze-jának volánja mögött, miután az autó eredeti pilótája, a csapattulajdonos René Münnich-nek a WRX-ben van jelenése a jövő hétvégén.

A 2007-es WTCC-szezon bronzérmese nagyjából egy éve hagyta el a sportágat eléggé viharos körülmények között, miután a Ladával súlyosan megromlott a kapcsolata.

wtcc-2016-paul-ricard-rene-munnich-photo-jean-fran_ois-thiry-600x400.jpg

A Münnich Motorsport csapatmenedzsere, Dominik Greiner elárulta, hogy a két fél egyelőre csak a szlovák versenyhétvégére állapodott meg. Az elsődleges célok Thompson számára a kilométergyűjtés, valamint az autó megismerése lesz.

Azonban, ha a csapat és Thompson meg lesznek elégedve egymással, akkor még lehet szó további alkalmakról is, ugyanis René Münnich a szlovák hétvégén kívül még összesen négy helyszínről fog hiányozni, a Nürburgringről, a Moscow Raceway-ről, a Termas de Rio Hondóról, valamint a Twin Ring Motegiről.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr508580128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása