F1 - MONZA MÉGIS MEGMENEKÜL?

f1-monza-sun-lewis-hamilton-leading-the-2009-italian-gp.jpg

Újabb fordulatot vehet a Monza-sztori.

A múlt hétvégén Angelo Sticchi Damiani, az olasz szövetség elnöke már tényként közölte, hogy 2017-től nem rendeznek Forma-1-es futamot Monzában, mivel nem sikerült egyezségre jutniuk a szervezőknek a Forma-1 mindenható urával, Bernie Ecclestone-nal. Ezzel pedig egy tradíció érne véget, ugyanis Monza 1950-től kezdve minden évben vendégül látta a száguldó cirkusz mezőnyét, kivéve 1980-ban.

Azonban most Bernie Ecclestone az olasz Gazzetta dello Sport lapnak azt mondta, hogy Monza meg fogja tartani a Forma-1-es versenyt 2016 után is, mivel biztos benne, hogy a felek meg fognak egyezni.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr318526634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása