F1 - AZONNALI VÁLTOZTATÁS KELL IDŐMÉRŐ ÜGYBEN - ÖSSZEÜLNEK A CSAPATVEZETŐK!

kevin_magnussen_australian_f1_grand_prix_practice_t6ecippadnql.jpg

A vasárnapi Ausztrál Nagydíj rajtját megelőzően összeülnek annak érdekében, hogy kitaláljanak valamit arra, hogy miképpen változtassák meg az időmérős rendszert a soron következő Bahreini Nagydíjra, miután az új eliminációs rendszer ma csúnyán leszerepelt Melbourne-ben.

A mai nap debütált a Forma-1-ben az újfajta eliminációs időmérő edzés, amely katasztrofálisan rossznak bizonyult a gyakorlatban. A kvalifikáció után egy merő kritikaáradat zúdult rá a szurkolók, a pilóták, a csapatok, sőt, még Bernie Ecclestone részéről is. A 85 éves FOM-elnök úgy fogalmazott, hogy "ez eléggé sz*r volt".

A változtatás érdekében a csapatok a vasárnapi futam előtt tárgyalóasztalhoz ülnek, hogy kieszeljenek valamilyen működőképes alternatívát az időmérő lebonyolítását illetően, amely már a Bahreini Nagydíj előtt bevezetésre kerülhet. A lehetséges opciók között van az elmúlt években látott, nagyjából jól működő időmérős rendszer visszatérése.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr858505450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2016.03.19. 21:58:11

Nem hisztizni kell, hanem kint a pályán teljesíteni.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása