F1 - A RENAULT FELTEKERT MOTOROKKAL VÁG NEKI A SZEZONNAK

2.jpg

A Renault elárulta, hogy a téli tesztidőszak folyamán fél másodpercet javultak a motorjaik, melyeket azóta is fejlesztgettek Viry-Chatillionban. Feltekert motorokkal vág neki a 2016-os idénynek a francia márka.

A tavalyi gyenge és megbízhatatlan motorok miatt a Red Bull verbálisan gyötörte a Renault-t, amely nem hagyhatta annyiban a dolgot, így a tél folyamán a gyári csapat felépítése mellett a motor témára is ráfeküdtek a csapat szakemberei.

A gyártó azt állítja, hogy a barcelonai tesztsorozatok folyamán összesen 5 tizedet javultak a V6-os erőforrások, már ami a köridőket illeti. Azonban a munka azóta sem állt meg, az elmúlt két hétben a Renault új elemeket vetett be a jobb teljesítmény és a minden eddiginél jobb megbízhatóság érdekében. A továbbfejlesztett motor már ezen a hétvégén akcióban lesz.

A Renault technikai igazgatója, Bob Bell elárulta, hogy a csapat a teszteken használt karosszériával fog pályára lépni Melbourne-ben, azonban a továbbiakra számos újdonságot tartogatnak, többek között egy 100 százalékban új első szárny, amely akkor kerül bevetésre, ha az FIA jóváhagyta azt.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr348490580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása