F1 - 2017-RE CSAPATOT VÁLTANA MAX VERSTAPPEN

max_verstappen_f1_testing_barcelona_day_four_ujwojbnauo8l.jpg

Max Verstappen kedden a motorsport.com hasábjain már 2017-es opciót boncolgatta. A holland lehet, hogy marad a Toro Rossónál, de szívesen lépne előrébb.

A Toro Rosso másodéves holland pilótája, Max Verstappen, aki a tavaly esztendőben még legnagyobb kritikusait is meggyőzte arról, hogy egyáltalán nem volt korai 17 évesen debütálni a királykategóriában.

A 18 éves holland minap a motorsport.com-nak nyilatkozott, s jövője kapcsán elmondta, hogy az is lehetséges, hogy a Toro Rosso csapatánál fog versenyezni harmadik Forma-1-es szezonjában is, azonban a téren nem rejtette véka alá a véleményét, hogy az előrelépés lenne a célja, mivel úgy érzi, hogy a második szezon végére lesz annyi tapasztalata, hogy egy nagyobb csapatnál is megállja a helyét.

Egyébként a tehetséges hollandra nem csak a Toro Rosso anyacsapatának, a Red Bull Racing-nek fáj a foga, hanem állítólag már a Mercedes és a Ferrari is szemez vele, ám Verstappen egyelőre tagadta az utóbbi két csapattal kapcsolatos spekulációkat.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr108455700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása