F1 - BAHREINBEN DEBÜTÁLHAT A WILLIAMS ÚJ ELSŐ SZÁRNYA

ccs1agew8aa83zm.jpg

A Williamsnél remélik, hogy a 2016. évi végleges orrkúpjuk a Bahreini Nagydíjon már ott lehet, azonban az elem még a törésteszteken sincs túl.

A grove-i Williams Martini Racing tavaly év elején rukkolt elő a rövidített orrváltozattal, melyet azóta már sok rivális gárda lekopírozott. Azonban a Wiliamsnél nincs megállás, az idei évre egy extrémebb, rövidebb orrkialakítást kíván kifejleszteni, mely segíthet maximalizálni az autó alatti légáramlatokat.

Korábban volt esély arra, hogy már a tesztekre elkészül a Williams 2016-os orra, ám végül erre nem került sor, sőt, még a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon sem láthatjuk azt. A csapatnál azt remélik, hogy az alkatrész rövidesen abszolválni tudja az FIA töréstesztjét, ez esetben leghamarabb az április 1-3. között esedékes Bahreini Nagydíjon debütálhat.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr48447406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása