F1 - RIO HARYANTO A TELJES SZEZONBAN A MANOR PILÓTÁJA MARAD

rio_haryanto_f1_testing_barcelona_day_four_8fxhlnj_bz-l.jpg

Pár napja az indonéz sajtó azzal a hírrel rukkolt elő, hogy Rio Haryantónak kevés a pénze ahhoz, hogy a teljes 2016-os szezonra a Manornál maradjon. A versenyző és a menedzsere cáfolta a hírt.

Csütörtökön adta hírül az indonéz sajtó, hogy kevés lehet Rio Haryanto anyagi háttere ahhoz, hogy a Manor Racing a teljes 2016-os szezonra megtartsa.

Ezt a hírt azonban tagadta a 23 éves indonéz pilóta menedzsere, Piers Hunnisett, a GMM-nek leszögezte, hogy a csapattal való megállapodás teljes szezonra szól.

Egyébként Haryanto debütálása kissé kalandosra sikeredett ezen a héten, ugyanis mindkét tesztnapján kicsúszott a pályáról, második "nekifutásra" egy kicsit meg is tört az MRT05-ös hátulját. Ráadásképpen majdnem 2,5 másodperccel kapott ki csapattársától, Pascal Wehrleintól.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr778425106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása