F1 - ÚJ TESZT- ÉS FEJLESZTŐPILÓTÁT SZERZŐDTETETT LE A MCLAREN

cbpxkc-xiaa-xjw.jpg

A Honda pártfogoltja, Nobuharu Matsushita lett a McLaren csapatának legújabb tagja, mint teszt- és fejlesztőversenyző.

Nobuharu Matsushita először 2012-ben, a japán Formula Challenge-ben villant meg, amikor megnyerte a bajnokságot, két évvel később már a japán F3-ban is bajnokká avatták, tavaly pedig már a GP2-ben mezőnyében döngetett az ART csapat autójával. Debütáló idényében a japán győzni tudott, a bajnokságot pedig a 9. helyen zárta.

Matsushita idén is a GP2-ben fog versenyezni, ugyanúgy az ART Grand Prix-nál, ám ezen kívül lesz még egy kötelezettsége, ugyanis a McLaren a minap megerősítette, hogy leigazolta a japán versenyzőt, a csapat teszt- és fejlesztőversenyzőjeként. Így valamilyen szinten a tavalyi GP2-es csapattársak újra egy csapatnál vannak, ugyanis a belga Stoffel Vandoorne amellett, hogy a japán Super Formula megmérettetésein fog részt venni 2016-ban, a McLarennél a tartalékversenyzői szerepkört látja el.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr718406192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása