F1 - CSÜTÖRTÖKÖN BEJELENTHETIK HARYANTO SZERZŐDTETÉSÉT A MANORNÁL?

image4_img_640_medium.jpg

Sajtó hírek szerint már csütörtökön eldőlhet, hogy ki fogja vezetni a másik Manort 2016-ban.

Brit sajtóértesülések arról számoltak be, hogy Rio Haryantónak sikerült összeszednie a Manor Racing által kért 15 millió eurót, és ő lesz Pascal Wehrlein csapattársa a dinningtoni alakulatnál. Mindezen állítást továbberősíti az, hogy a hírek szerint az indonéz Haryanto csütörtökön Jakartában egy sajtóesemény keretein belül ismertetni fogja 2016-os Forma-1-es terveit.

g7c2001.jpg

Az angol sajtó mindemellett azt is tényként kezelte már, hogy a Manor tavalyi egész szezonos versenyzője, Will Stevens kiszállt a versenyzői üléséért folytatott harcból. Pletykák szerint a brit a Williams tesztpilótája lehet Adrian Sutil utódjaként. Érdekesség, hogy Alexander Rossiról, a másik esélyesről egyetlenegy szó nem esett a Telegraph és a motorsport.com beszámolójában, noha korábban maga az amerikai erősítette meg, hogy még tárgyal a tavalyi konstruktőri bajnokságot a 10. helyen záró alakulattal.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr618399656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása