F1 - A WILLIAMS ÉS A MERCEDES MÁR PÉNTEKEN PÁLYÁN LESZ

image5_img_640_medium_2.jpg

Két csapat nem vár azzal jövő hét hétfőig, hogy pályára küldje 2016-os versenyautóját.

A Mercedes esetében már korábban sejthettük, hogy a W07-es már a kollektív teszteket megelőzően meg fogja tenni első kilométereit. A hírek szerint ezt a Brackley-ben székelő gárda e hét péntekjén fogja megtenni egy filmforgatás nap keretén belül, a megengedett 100 kilométeres távon pedig Lewis Hamilton és Nico Rosberg osztozkodni fognak. Az ilyen típusú gyakorlásra a silverstone-i pályát jelölte ki magának a címvédő gárda.

Ám a csillagmárkás alakulat nem lesz egyedül, ugyanis azonos időpontban és helyszínen a Williams is jelen lesz, mégpedig Valtteri Bottasszal.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr918393144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása