F1 - ECCLESTONE: MONZA MAJD MEGOLDJA VAGY SEM

monza-f1-wallpaper-2010-1.jpg

A FOM-elnök Bernie Ecclestone hivatalosan is megerősítette, hogy újabb egyet nem értés alakult ki közte és a monzai szervezők között.

cbb5hy5wwaaisir.jpg

Nagyjából 1,5 évnyi bizonytalankodást követően úgy tűnt, hogy Monza biztonságban érezheti magát 2017-től, miután az Autodromo Nazionale Monza az idei évtől kezdve 18 millió euróval fog hozzájárulni a rendezési jogdíjakhoz.

Azonban most az ügyben újabb fordulat történt, az olaszok a politikára, Ecclestone pedig a pálya bizonyos pénzzel kapcsolatos ügyeire hivatkozva halasztották el a döntést.

A Forma-1 mindenható ura úgy gondolja, hogy Monza kimászik a csávából, vagy netalántán mégsem, de február végéig találjanak megoldást a dologra, ez az egyetlen kikötés.

Amennyiben nem jön össze a biznisz, akkor akár az imolai pálya is megrendezheti az olasz futamot.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr118385716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása