F1 - "MEZTELENÜL" FOG DEBÜTÁLNI AZ IDEI TORO ROSSO

max-verstappen-toro-rosso-2015f1-testing-barcelona-7.jpg

Az olasz Omnicorse úgy tudja, hogy a Toro Rosso Barcelonába a végleges festése nélkül fog ellátogatni, sőt, autóbemutatót sem fognak tartani.

A motorkérdés okozta csúszás ellenére a Toro Rosso STR11-es már február elején abszolválni tudta az FIA töréstesztjeit.

Azonban a február 22-én kezdődő barcelonai gyakorlás alkalmával nem a végleges küllemmel fog pályára gördülni, mindennek következtében lehetséges, hogy a faenzaiak csak február 29-én fogják bemutatni a 2016-os versenyautót - számolt be a hírről az Omnicorse.

Korábban felmerült annak lehetősége, hogy a Toro Rosso új festésre vált 2016-ban, ám ezt az állítást nagyon gyorsan tagadta a Red Bull tulajdonosa, Dietrich Mateschitz, aki ragaszkodik az elmúlt évek folyamán megszokott sötét színkombinációhoz.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr638383310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása