WRC - MÓDOSÍTOTT ÚTVONALLAL, DE MEGRENDEZIK A SVÉD RALIT

2015002448_meeke.JPG

Mégsem marad el a svédországi WRC-forduló, de a szakaszok és az útvonalak módosulnak.

Hétfőn a kora reggeli órákban számolhattunk be a hírről, miszerint a melegedő időjárás miatt veszélybe került a hétvégén esedékes rali megrendezése Svédországban. Azóta szerencsére megnyugtató híreket kaptunk afelől, hogy a WRC idei második állomása nem kerül törlésre, de az időjárásnak köszönhetően az útvonal megváltozik.

A legnagyobb változás az abban nyilvánul meg, hogy a szakaszok számát 21-ről 12-re csökkentették. A csütörtöki shakedown és a szuperspeciál elmarad, sőt, még a pályafelírást is el kellett napolni, csak szerdán fog sor kerülni rá.

A pénteken esedékes pályák közül egy került törlésre, szombaton pedig a Rammen névre hallgató szakaszon délelőtt még nem, de délután már mehet rajta a mezőny, mindemellett két szuperspeciál és egy szakasz fog elmaradni. Vasárnap pedig a komplett első kört eltörölték, de délután már megtartják ezeket a szakaszokat.

Azonban jó hír is van a nézők számára. Szombaton a mezőny két alkalommal is teljesíteni fogja a Vargasent, melynek része a legendás ugrató, a Colin's Crest.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr588371218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása