F1 - A RENAULT BÚCSÚT VETT MALDONADÓTÓL

xpb_776953_hires.jpg

A Lotusból Renault-vá átalakult enstone-i csapat megható szavakkal és egy kedves videóval búcsúzott el a Twitteren a venezuelai Pastor Maldonadótól.

Mint ismeretes, idén Pastor Maldonado kipottyant a Forma-1 körforgásából, miután szponzora, a PDVSA nem tudott időben fizetni a Renault-nak a venezuelai olajválság miatt, így nem volt maradása. Most azonban a Renault Sport Formula 1 Team a Twitteren korrekt módon, kedves hangvételben köszönt el a venezuelai pilótától, aki két évet töltött el Enstone-ban, ez idő alatt 29 világbajnoki egységet gyűjtött 7 TOP 10-es eredménnyel.

"Két évnyi hűséges szolgálatot követően szeretnénk szívből jövő búcsút és köszönetet mondani Pastor Maldonadónak. Noha a pályán nyújtott teljesítménye sok alkalommal volt beszédtéma a rajongók, valamint a kommentátorok között, de mi élveztük azt, hogy egy ilyen kedves, barátságos és rendkívül mókás sráccal dolgozhattunk együtt, aki briliáns kapcsolatot ápolt mindenkivel a csapatnál, és mindig igyekezett kihozni a maximumot az autójából.

Köszönjük ezt a csodás két évet, Pastor. Hiányozni fogsz!"

És íme a Renault búcsúvideója, "Köszönjük, Pastor" címmel:

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr248363930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása