F1 - BRÉKING: MALDONADO MEGERŐSÍTETTE, HOGY NEM LESZ OTT A RAJTRÁCSON 2016-BAN!

pastor-maldonado-lotus-2015-f1-tseting-barcelona-4-941x529.jpg

A venezuelai Pastor Maldonado nem sokkal ezelőtt megerősítette, hogy 2016-ban már nem lesz jelen a rajtrácson!

Mint ismeretes, az elmúlt hetek nagyon rezgett a léc Pastor Maldonado alatt köszönhetően annak, hogy Venezuelában olajválság robbant ki, ez pedig negatívan hatott a venezuelait szponzoráló PDVSA olajvállalat anyagi helyzetére, melynek következtében az fizetésképtelenné vált. Mindennek tudatában terjedt el a hír, hogy Maldonado kára Kevin Magnussen hasznára lehet, ugyanis a Renault leszerződtetheti őt az egyszeres futamgyőztes helyére.

Nem sokkal ezelőtt pedig Maldonado üzenet formájában tudatta a világgal, hogy 2016-ban már nem lesz ott a rajtrácson, innentől kezdve már nem érhet minket meglepetésként az, ha a Renault e heti csapatbemutatóján Kevin Magnussen fog megjelenni a Renault szerelésében.

A venezuelai pilóta ezt írta üzenetében:

"Ma a legnagyobb alázattal közlöm veletek azt, hogy nem leszek ott a rajtrácson a 2016. évi Forma-1-es szezonban. Köszönöm az összes biztatást és támogatást, amit kaptam. Jelenleg nem tudom, hogy mit hoz a jövő, aggódom emiatt, ugyanakkor szenvedélyes vagyok iránta.

Nagyon hálás vagyok Istennek, a családomnak, a szponzoraimnak, a barátaimnak, a rajongóimnak és mindenkinek, aki segített abban, hogy megvalósítsam az álmomat és képviselhettem Venezuelát a motorsportok csúcsán.

Hamarosan találkozunk!"

Maldonado Forma-1-es pályafutása 2011-ben vette kezdetét a Williams csapatnál, melynél három szezont abszolvált. Legnagyobb sikereként a 2012-es barcelonai futamon aratott meglepetésgyőzelmet könyvelhetjük el. A 2013-as idényt követően a venezuelai pilóta távozott a grove-i alakulattól, hogy a Lotus F1 Team-hez igazolt, melynél két szezont húzott le, de mindkettőben gyengébben teljesített, mint csapattársa, Romain Grosjean. Pastor Maldonado alapjában véve egy gyors, és a legkevésbé sem félős pilóta volt, azonban vitatott, javarészt önhibájából adódó incidenseivel magára ragasztott a balesetkirály jelzőt.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr538345804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása