F1 - ERICSSON SZERINT NÉPSZERŰ LENNE A SVÉD NAGYDÍJ

2015-formula-one-gulf-air-bahrain-grand-prix-sauber-f1-team-marcus-ericsson2.jpg

A Sauber F1 Team svéd pilótája, Marcus Ericsson szerint nagy népszerűségnek örvendene az, ha a királykategória közel négy évtizednyi kihagyás után visszatérne Svédországba.

Legutóbb 1978-ban rendeztek Svéd Nagydíjat a Forma-1-ben, Anderstorpban; ez volt Skandináviában a hatodik királykategóriás verseny.

Marcus Ericsson, a Sauber svéd versenyzője kifejtette, hogy örülne, ha visszatérne hazai futama a kalendáriumba, sőt, úgy véli, hogy még sikere is lenne a sok svéd és finn szurkoló révén, mivel az észak-európai térségből származik Kimi Raikkonen és Valtteri Bottas is.

Ugyanakkor Ericsson úgy gondolja, hogy a közeljövőben vajmi kevés esély van arra, hogy svéd futam kerüljön megrendezésre a Forma-1-ben, mivel az ország nemigen tudná finanszírozni azt, hiába lenne nagy rá az érdeklődés.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr908338376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása