WEC - A REBELLION MEGERŐSÍTETTE 2016-OS FELÁLLÁSÁT

13.jpg

A Rebellion Racing két autót fog indítani az Endurance Világbajnokság (WEC) 2016-os szezonjában.

A Bart Hayden vezette Rebellion csapat nem olyan rég, az éjszaka folyamán erősítette meg a hír, miszerint a WEC 2016-os idényében két Rebellion R-One AER-rel fog rajthoz állni. Az AER P60 V6 GDI, ikerturbós motorokat zsinórban második évben fogják használni. A csapat a 84. alkalommal megrendezendő 84. Le Mans-i 24 órás futamon is részt fog venni.

És akkor térjünk rá a pilótafelállásra! Nick Heidfeld, Nicolas Prost, Mathias Beche, Dominik Kraihamer, Alexandre Imperatori és Marco Tuscher fognak versenyezni a csapat. Az egykori Forma-1-es német a WEC-ben visszatérőnek számít, miután a szezonzáró bahreini futamot ki kellett hagynia, mivel valamivel előtte, a Formula E maláj fordulóján ínszalagsérülést szenvedett azon kormánymozdulattal, mellyel ugyanakkor elkerült egy, a fallal való "találkozást". Marco Tuscher pedig a 2015-ös szezon utolsó két versenyén vált a csapat részévé, Daniel Abtot leváltva.

A Rebellion Racing 2012 óta van jelen úgy a WEC-ben, hogy teljes szezont fut a bajnokságban, és nem csak Le Mans-ban állnak rajthoz. A privát LMP1-es csapatok bajnokságában, mai nevén az LMP1-L-ben minden évben elhódították a trófeát.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr388325448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása