F1 - ALONSÓNAK IDÉN SEM LESZ KERÉKPÁRCSAPATA

495257868.jpg

Fernando Alonso menedzsere a spanyol régi álmáról és a McLaren-Hondával szembeni idei elvárásairól beszélt. 

Luis Garcia Abadot, a kétszeres spanyol világbajnok menedzserét nemrég arról kérdezték, mit vár a 2016-os Forma-1-es szezontól, valamint a beszélgetés során szóba került Fernando Alonso egyik régi álma, egy kerékpárcsapat megalapítása is, melyet már egy-két éve halogat a pilóta. 

Abad válaszában elmondta, reméli, képes lesz fejlődni a McLaren-Honda az idei szezonra, és bár csodát ő sem vár a wokingi különítménytől, azért a tavalyi rémálomnál jobb évet képzel el. 

A kerékpárcsapatos kérdésre pedig egyértelmű választ adott:

"Idén még biztosan nem kerül erre sor. Majd, ha a körülmények lehetővé teszik, természetesen nem lesz akadálya a dolognak, de addig nem tehetünk semmit, nem csak rajtunk múlik ez."

Fotó: Gazzetta World

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr218300372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása