F1 - A FORCE INDIA NEM LÁNCOLJA MAGÁHOZ HÜLKENBERGET

nico_hulkenberg_f1_grand_prix_abu_dhabi_qualifying_owbbhfaqqe2l.jpg

Sokan úgy vélik, hogy Nico Hülkenbergnek már egy topistállónál kéne versenyeznie, azonban eddig erre nem került sor. Egy biztos, ha kapna egy ajánlatot valamelyik élcsapattól, a Force India nem akadályozná meg őt a távozásban.

Pályafutása során a közvélemény számára már jó pár alkalommal azt bizonyította a német Nico Hülkenberg, hogy már valamelyik topcsapatnál kéne versenyeznie, azonban eddig még egyik ilyen gárda sem vetette ki a hálóját, ráadásul tavaly a nyári szünet után komoly hullámvölgybe keveredett, balesetek tömkelegeit követte el, így Sergio Perez, a csapattárs alaposan elkalapálta őt az összetett értékelésben.

Tavaly szeptemberben aztán a Force India további két évre szerződést hosszabbított a némettel, azonban a csapat helyettes főnöke, Bob Fernley az Autosport-nak nyilatkozva elárulta, hogyha esetleg Hülkenberg kapna egy másik ajánlatot, akkor a silverstone-i székelésű gárda nem akadályozná őt a távozásban, mert ugyan eléggé ingadozó volt a 2015-ös éve a Forma-1-ben, azonban a WEC Le Mans-i 24 órásán kolosszális sikert aratott. Mindemellett Fernley úgy véli, hogy az eddig még a dobogón sem látott német pilótának kijárna már a futamgyőzelem a jövőben.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr178244924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása