F1 - LYNN: 2016 KULCSFONTOSSÁGÚ LESZ

f1-barcelona-may-testing-2015-alex-lynn-williams-development-driver.jpg

Alex Lynn, a Williams istálló fejlesztő pilótája elmondása szerint nagyon fontos lesz az idei szezon, ahol megalapozhatja jövőjét.

Alex Lynnt, a korábbi Red Bull-támogatott versenyzőt tavaly igazolta le Sir Frank Williams csapata tartalék- és fejlesztőpilótának, ráadásul GP3-as bajnoki címe után feljebb léphetett egyet és a GP2-ben mutathatta meg tudását. Elmondása szerint az idei év jelentheti számára a nagy áttörést, hiszen egy relatíve erős újoncév után már második szezonját kezdi meg a Forma-1 előszobájának is nevezett bajnokságban, ahol ezúttal nem lesz elég egy-két győzelem. A brit versenyző emellett a Williamsszel is meg szeretné hosszabbítani szerződését. 

"A GP2-re koncentrálok a lehető legtöbb erőmmel idén, hogy a 'kirakatba' kerülhessek, és esetleg más lehetőségek is megjelenjenek, de pozitív visszajelzéseket kaptam a Williamsnél eltöltött elmúlt évről is, ezért nagyon jó lenne, ha továbbra is együtt dolgozhatnánk." - nyilatkozta a brit a Daily Gazette-nek.

Lynn-nek egyébként a Williams-es állásának megőrzésére nagy esélye lehet, hiszen a grove-i istálló fejlesztői és tartalékpilótái szerepköréből nemrég vonult vissza Sussie Wolff, a mostanság szerződtetett Lance Stroll pedig még csak 16 esztendős, így a csapat egyetlen tartalékja Adrian Sutil maradt, de korábban voltak olyan híresztelések is, hogy a német is távozni készül az alakulattól.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr278237608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása