F1 - TERRORTÁMADÁS VESZÉLYE FENYEGETTE AZ ABU DHABI NAGYDÍJAT

romain_grosjean_f1_grand_prix_abu_dhabi_qualifying_vmfmao052bl.jpg

Helyi tudósításokból derült ki, hogy bombamerénylettel akarták megzavarni a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjat.

Több arab lap is beszámolt a hírről, miszerint az Abu Dhabi Nagydíjon az Egyesült Arab Emirátusok rendőrei egy terrortámadást fékeztek meg. A The National lap értesülései szerint egy 34 éves férfin csattant a bilincs, akinek kapcsolata volt az Iszlám Állam névre hallgató terrorszervezettel, továbbá ő volt az egyik személy, aki bombatámadást kezdeményezett volna a Yas Marinán.

Gulf News információi szerint most Al Hasheminek felelnie kell a bíróság előtt hét elkövetett bűncselekménye miatt. A Forma-1-es létesítmény mellett egy IKEA áruház, több autóbusz és egy amerikai katonai bázis is ellen is támadást akart indítani, továbbá egy vezető beosztású emirátusi személyt is meg akart gyilkolni.

Értesüléseink szerint a terrorista férfi azon nő férje, aki 2014 decemberében egy arab bevásárlóközpontban kioltotta egy magyar származású, román-amerikai tanárnő, nevezetesen Ibolya Ryan életét.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr758212064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

degeco 2015.12.31. 15:46:11

"a férfi azon hölgy felesége"

Korán kezdődött a pezsgőzés?
Másrészt meg gyilkosok nem hölgyek legfeljebb személyek vagy nők.
BUÉK

Braking News Motorsport 2015.12.31. 20:57:29

@degeco: Köszönjük a színvonalas hozzászólást, korrigáltuk a cikket, az észrevételért hálásak vagyunk. Úgyszintén Boldog Új Évet Kívánunk!

phaszfej 2016.01.01. 03:16:53

@degeco: A búék pedig hosszú ú.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása