F1 - PEREZ SZERINT JÖVŐRE A NEGYEDIK HELY IS ELÉRHETŐ

f1-abu-dhabi-gp-2015-sergio-perez-sahara-force-india-f1-vjm08_2.jpg

Káprázatos évet zárt a Force India csapata 2015-ben, de mexikói pilótájuk, Sergio Perez szerint az idei ötödik hely után jövőre már a negyedik hely is megcélozható.

A kezdeti nehézségek ellenére fennállása legjobb évét zárta a Sahara Force India F1 Team, a konstruktőri bajnokságot az ötödik helyen zárva, 51 ponttal a Red Bull és 121 ponttal a Williams mögött. A gárda mexikói versenyzője, Sergio Perez hisz abban, hogy a csapat jövőre újabb lépést tehet meg, és már a 4. helyért küzdhetnek meg a Red Bull-lal és a Williamsszel. Az Autosport.com-nak így nyilatkozott Perez:

"Az, hogy be tudtuk fejezni a szezont, egy sokkal erősebb alapot biztosít nekünk 2016-ra. Ugyanakkor más csapatok fejlődésével is számolunk, mint például a McLaren-Honda, vagy a Lotus/Renault, szerintünk ők a kihívóink között lehetnek.

Remélem, hogy 2016-ban már az ötödik helynél is előrébb tud végezni a gárda. Ugyanakkor azt is tudom, hogy egy nagy kérés a negyedik helyre való feljövetel, de küzdenünk kell érte a Williamsszel és a Red Bull-lal. De én hiszek a csapatban, és hiszem azt is, hogy a jövő esztendőben szintúgy egy fantasztikus szezont zárhatunk."

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr838201708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása