F1 - A HONDA MÁR TÉLEN TUDTA, HOGY GONDOK LESZNEK 2015-BEN

f1-barcelona-february-testing-2015-fernando-alonso-mclaren.jpg

A Honda megerősítette, hogy már a téli tesztek alkalmával tudták, hogy nehéz esztendő elé néznek.

Több, mint két évtized után az idei esztendőben újraházasodott a McLaren és a Honda, ám a második házasságnak a kezdete korántsem volt mélypontoktól mentes. Lassúság, folyamatos műszaki problémák jellemezték a Honda idei évét, és előbb-utóbb már a McLaren világbajnok pilótái is nehezen viselték a mezőny végén való, konstans kullogást. Noha a wokingiak elnöke, Ron Dennis próbálta lejjebb csillapítani a kedélyeket, hogy ez csak egy átmeneti időszak, és a jövő már fényesebb lesz a csapat számára.

A szezon folyamán a Honda fő optimistája, a motorsport-igazgató Yasuhisa Arai volt, aki ígéretet ígéretre halmozott, ám egyik jövőbelátása sem teljesült be. Arai azonban elismerte, hogy már a szezon előtt szembesültek a problémákkal, elsősorban elektronikai eredetűekkel. Akkor azt hitte, hogy ezek a hibák orvosolhatóak, ám hamar ráébredt arra, hogy mégsem, mivel a hibák korrigálása folyamán a hardver és az energia-visszanyerő gyermekbetegségei, így a Honda számára 2015 tanulóévvé avanzsált át. A problémák kiküszöbölése alatt az volt a legnagyobb hátráltató tényező a Hondának, hogy nem volt elegendő pályatapasztalat.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr618186652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása