F1 - TISZTÁZÓDOTT A FERRARI KÉMÜGYE

f1-jerez-february-testing-2015-kimi-raikkonen-ferrari-sf15-t-leads-lewis-hamilton-mercedes.jpg

A Mercedes tisztára mosta a rivális kezeit a korábbi feltételezés után. 

A Mercedes motorrészlegén dolgozó Ben Hoyle ellen néhány napja indított bírósági eljárást saját csapata, miután a szakember fontos adatokat mentett le a német alakulat számítógépes programjaiból (egyes értesülések szerint Hoyle a teljes hungaroringi futam adatsorozatát lementette). A brit mérnök minden jel szerint a Ferrarihoz tartott, ezért perelte be a Mercedes is, azzal a gyanúval, hogy a Ferrari 2016-ban ezáltal esetleges előnyhöz juthat, hiszen Hoyle az adatokat egyenesen Maranellóba vitte volna.

A Mercedes azonban tegnap kijelentette, az ügy tisztázódott, és nem vádolják adatlopással a Ferrarit. Noha szóvivőjük ennek ellenére kijelentette, Hoyle-lal szemben tovább zajlik majd az eljárás, hiszen a csapat próbálja megvédeni értékeit, és nem szeretnék, ha információikhoz más is hozzájuthatna. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr828177608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása