F1 - MÁR CSAK JÖVŐRE FOG DÖNTENI FORMA-1-ES TERVEIRŐL AZ ASTON MARTIN

lemans-24-hours-of-le-mans-2014-aston-martin-racing-paddock-area.jpg

A motorsport.com megtudta, hogy az Aston Martin januárban fogja csak már közölni a végleges döntést, ami a Forma-1-es terveket illeti.

Miután az Aston Martin tárgylásai sem a Red Bull-lal, sem a Williamsszel nem voltak eredményesek, a Force Indiához fordult a brit autómárka, és jelen állás szerint úgy tűnik, hogy Vijay Mallya gárdája vevő lenne a partneri kapcsolatra, amely nyilvánvalóan egy nagyobb büdzsét biztosítana számukra, ez egy nagy lökést adna a csapatnak. Azonban a hosszas tárgyalások ellenére még nem született döntés a kérdésben.

f1-abu-dhabi-november-testing-2015-nico-hulkenberg-sahara-force-india.jpg

Eredetileg már ezen a héten megszületett volna a döntés, azonban a felső vezetés még nem támogatta kellőképpen a dolgot, ezt egy forrás is megerősítette a Sky kedd esti műsorában. A meg nem nevezett forrás elmondta, hogy egy hajlandóság van annak érdekében, hogy 2016-ra még kötődjön meg az üzlet; ugyanakkor azt is megerősítette, hogy ez esetben újra kell vizsgálni a helyzetet.

Ugyanakkor az Aston Martin ügyvezető igazgatója, Simon Sproule jelezte, hogy a tárgyalások még mindig folyamatban vannak, mindemellett elárulta, hogy azért is nehéz a döntés, mert nem csak a Forma-1-es "szerepvállalást" érinti, hanem egyéb, más autósportokét is. Sproule pedig elmondta, hogy ezen döntéshozatalra már az új esztendőben fog sor kerülni. Az Aston szakembere mindemellett azt is elmondta, hogy mérlegelni kell a sportkocsi-versenyzésben való szerepüket, hogy miként alakulna a jövőjük a szériában, Sproule pedig kihangsúlyozta, hogy nem szabad elzárkózni a Forma-1-től.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr608176166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása