F1 - 37 ÉVESEN VONUL VISSZA LEWIS HAMILTON

dtm-mercedes-benz-stars-cars-2015-lewis-hamilton-mercedes-amg-f1.jpg

Korábban már említette többször is visszavonulásának körülbelüli időpontját, azonban Lewis Hamilton ezt nem olyan régiben a CBS televízió "60 Minutes" műsorában is megtette. A háromszoros világbajnok saját elgondolása szerint nagyjából 7 év múlva vonulhat vissza a versenyzéstől.

Lewis Hamilton 2016. január 7-én lesz 31 éves, és jövőre már 10. szezonjának fog nekivágni a Forma-1-ben. Az elmúlt majd' 9 évben három alkalommal kapta kézhez a világbajnoki trófeát: 2008-ban, 2014-ben és 2015-ben. A brit jelenleg fénykorát éli, sőt, 43 sikerének köszönhetően már minden idők harmadik legeredményesebb versenyzőjének könyvelik el a statisztikák.

A Mercedes brit versenyzője legutóbb a CBS képernyőjén, a "60 Minutes" c. műsorban beszélt arról, hogy így 30 évesen már eljátszott azon gondolattal, hogy mikor fogja abbahagyni Forma-1-es pályafutását, hiszen ezen korban már vannak más céljai is, a versenyzésen kívül. Hamilton elmondta, hogy még nagyjából 7 évet érez magában, visszavonulását 37 esztendős korában szeretné végrehajtani. Ezt a kort 2022 januárjában fogja elérni.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr88172474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása