MOTOGP - HIVATALOS: ROSSI VISSZAVONTA FELLEBBEZÉSÉT

motogp-valencia-gp-2015-valentino-rossi-yamaha-factory-racing.jpg

A MotoGP kilencszeres világbajnoka, Valentino Rossi visszavonta a több héttel ezelőtt benyújtott fellebbezését, ez pedig azt jelenti, hogy immár Jorge Lorenzo is fellélegezhet, hiszen így ő a 2015-ös bajnok.

Ahogyan arról már sokszor beszámoltunk az oldalunkon, Valentino Rossi és Marc Marquez csúnyán összeakasztották bajszaikat a Maláj Nagydíjon, melynek súlyos következményei lettek, mégpedig a "Doktor" kárára, ugyanis a versenyigazgatóság őt ítélte vétkesnek a balesetben, így az olasz yamahás Valenciában az utolsó helyről indult, ezzel pedig elúszott minden esély a világbajnoki cím megszerzésére, hiába mutatta be minden idők legnagyobb felzárkózását.

Rossi és a Yamaha végig tagadta azt a tézist, hogy az olasz klasszis szándékosan rúgta volna föl Marc Marquezt. A kilencszeres világbajnok pedig fellebbezett a döntés ellen a CAS-nál, amit a mai nap visszavont, ezzel pedig már minden hivatalos, többek között Jorge Lorenzo 2015. évi világbajnoki címe.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr18155428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása