F1 - NICO ROSBERG NYERTE 2015 UTOLSÓ SZABADEDZÉSÉT!

f1-abu-dhabi-gp-2015-nico-rosberg-mercedes-amg-f1-w06_1.jpg

A második után a harmadik tréningen is győzni tudott a Mercedes német versenyzője, Nico Rosberg, aki mögött csapattársa, Lewis Hamilton zárt másodikként, a harmadik helyen pedig Sebastian Vettel zárt a Ferrari az idei esztendő legutolsó szabadedzését.

Még az agyonhasznált motor sem tántorította el a Mercedes germán pilótáját, Nico Rosberget attól, hogy a második után a harmadik edzést is az élen zárja, valamint megverje majd' 3 tizedmásodperccel brit csapattársát, a háromszoros világbajnok Lewis Hamilton. Egyedül Rosberg tudott bemenni 1:42 alá, 1:41.856-os idejével.

Azután, hogy pénteken mindkét edzést a TOP 10 második felében zárt Sebastian Vettel, a szombati tréningen visszatért oda, ahol az idén általában megszoktuk, a harmadik helyre, és csak pár századdal kapott ki Hamiltontól. Azonban az igazi meglepetést Sergio Perez nyújtotta, aki a Force Indiával miután a tegnap délutáni tréningen felállhatott a képzeletbeli dobogó legalsó fokára, most egy 4. hely legjobb időt tudott produkálni.

Viszont, aki alulmúlta pénteki formáját, az Kimi Raikkonen. Pénteken mindkét edzésen verte még ferraris csapattársát, Sebastian Vettelt, most csak az ötödik helyen zárt, 3,5 tizeddel kikapva a négyszeres világbajnoktól.

A hatodik helyen Ricciardo zárt a Red Bull-lal, megelőzve a force indiás Nico Hülkenberget, valamint a Massa - Bottas sorrendben záró Williamseket, a legjobb tízet pedig Carlos Sainz Jr. zárta.

Daniil Kvyat neve mellett pedig csak összesen két installációs kört jegyezték fel, ugyanis az orosz pilóta a 60 perc javát a Red Bull garázsában töltötte, miután RB11-esében az elektronikával akadtak gondok.

A hétvége programja Abu Dhabi-ban az időmérővel fog folytatódni, amely az idei év utolsó kvalifikációja lesz. A Q1 közép-európai idő szerint 14:00-kor fog startolni, a Braking News F1 csapata pedig élőben fog tudósítani az eseményekről, szöveges formában.

A harmadik szabadedzés végeredménye:

cu5nn0fucaqzg_w.jpg

Fotó: motorsport.com, F1 / Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr868122144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása