F1 - ARRIVABENE KOMOLY ÖSSZETŰZÉSBE KEVEREDETT EGY OPERATŐRREL

f1-abu-dhabi-gp-2015-maurizio-arrivabene-ferrari-team-principal-in-the-fia-press-conferenc.jpg

A Ferrari csapatvezetője, Maurizio Arrivabene az Abu Dhabi Nagydíj első edzésén indulatosságával borzolta fel a kedélyeket.

Egy ismert fotós, Darren Heath a közösségi médiában számolt be arról, hogy a pénteki első szabadedzés folyamán azt látta, hogy Maurizio Arrivabene, a Ferrari csapatfőnöke csúnyán összetűzésbe keveredett egy operatőrrel. Állítólag Arrivabenének az nem tetszett, hogy a Sky Sports dolgozója a Ferrari garázsát vette fel éppen. Ha hihetünk a beszámolóknak, akkor ezt mondta a haragossá vált csapatvezető: "Ha még egyszer ezt csinálod, levágom a ********* fejedet!"

Azonban a Ferrari is megszólalt az esetben, azt elismerte az olasz gárda, hogy volt egy kis vita Arrivabene, valamint az operatőr között, de egyértelműen tagadta, hogy a fenti fenyegetés elhangzott volna, igazából csak kiintette a garázsból a kameramant.

Korábban azért már kellett magyarázkodnia Arrivabenének, ugyanis Szingapúrban néhány munkatársával egyetemben elragadtatták magukat. A Ferrari emberi néhány FIA-s munkatársát löktek félre a Parc Fermé-ben, hogy Sebastian Vettel idei harmadik sikerét ünnepelhessék. Arrivabenének levélben kellett bocsánatot kérnie a szövetségtől a történtek miatt.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr338121814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása